Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél teherhordó trapézlemez 
Drénezés szerkezetei 
EPS (akusztika) 
EPS hőszigetelés 
Felületszivárgók 
Polietilén 
Víztartó-vízelvezető rétegek 
XPS hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Tervezők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

austrotherm-hoszigeteloanyaggyarto-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 54)

Anyagok összehasonlítása
Austrotherm Padlapösszehasonlítás4 400 Ft
/m2 + Áfa
A Padalp padló hősszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig faforgácslap. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére.
Austrotherm MANZÁRDösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM MANZÁRD magastetők szarufák fölötti hőszigetelésére alkalmazható. A tetőfedés önsúlyát és a meteorológiai terheket (szél- és hóteher) hosszú távon, megbízhatóan viseli.
Austrotherm XPS® TOP 30 13-20 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS® TOP 30 extrudált polisztirolhab alkalmas fordított rétegrendű lapostetők, különösen nagy terhelésnek kitett padlószerkezetek, légrés nélküli kétrétegű falak hőszigetelésére, illetve magastetők szarufák fölött elhelyezett hőszigetelésként.
Austrotherm XPS® 30összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS®30 alkalmas fordított rétegrendű lapostetők, különösen nagy terhelésnek kitett padlószerkezetek, légrés nélküli kétrétegű falak hőszigetelésére, illetve magastetők szarufák fölött elhelyezett hőszigetelésként.
Austrotherm Lejtésképző elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM lejtésképző polisztirolhab elemekkel a csapadékvíz elleni szigetelés lejtésigényének megfelelő, szilárd, alaktartó fogadófelület alakítható ki. Az AUSTROTHERM a tető tervrajza alapján elkészíti a fektetési tervet és a konszignációt.
Austrotherm XPS® TOP P 3-6 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az érdesített felületű XPS® TOP P exrudált polisztirolhab homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására alkalmazható. Az érdesített felület a ragasztóanyag fokozott tapadását teszi lehetővé.
Austrotherm Kasírozott hőszigetelésösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A termék a hegeszthető bitumenes lemezekkel készülő lapostető csapadékvíz elleni szigetelésének aljzataként alkalmazható. A csupaszlemez megvédi a közvetlen lánghatástól a polisztirolhab hőszigetelést.
Austrotherm GRAFITösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazható.
Austrotherm GRAFIT® L4összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Expandált polisztirol lépéshang-szigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Felhasználható mindazon épületek lépéshang-szigetelésére, melyekben a hasznos teher nem haladja meg a 4,0 kPa-t.
Austrotherm XPS® TOP 30 3-6 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS® TOP 30 extrudált polisztirolhab alkalmas fordított rétegrendű lapostetők, különösen nagy terhelésnek kitett padlószerkezetek, légrés nélküli kétrétegű falak hőszigetelésére, illetve magastetők szarufák fölött elhelyezett hőszigetelésként.