Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél teherhordó trapézlemez 
Drénezés szerkezetei 
EPS (akusztika) 
EPS hőszigetelés 
Felületszivárgók 
Polietilén 
Víztartó-vízelvezető rétegek 
XPS hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Tervezők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

austrotherm-hoszigeteloanyaggyarto-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 54)

Anyagok összehasonlítása
Austrotherm Padlapösszehasonlítás4 400 Ft
/m2 + Áfa
A Padalp padló hősszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig faforgácslap. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére.
Austrotherm XPS® TOP 70 5-6 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A legnagyobb terhelésnek is kitehető extrudált polisztirolhab hőszigetelő lemez. Épületek, utak, vasutak aljzatként alkalmazható.
Austrotherm SzárazpadlóösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM szárazpadlót faforgács lemez felső rétege kellően szilárd járófelületet biztosít, amire a végleges padlóburkolat (szőnyegpadló, szalagparketta) kerül. A faforgácslapok speciális csap-hornyos kialakításúak, ami az elemek pontos síkbeli illeszkedését biztosítják.
Austrotherm AT-N100összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel.Pl: lapostetők, padlók,födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek.
Austrotherm Homlokzati tagozatokösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A tervező elképzelése szerinti profilt AT-H80 homlokzati, vagy nagy nyomószilárdsági követelmény esetén külön e célra készített, pihentetett AT-N200 normál hőszigetelő anyagból számítógépes vágógéppel állítják elő.
Austrotherm GRAFIT® 100összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM GRAFIT® 100 olyan szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Lapostetők, padlók,födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható.
Austrotherm AT-L2összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM AT-L2 lépéshangszigetelő lemez a lakóépületek, irodák szállodák, kórházak, iskolák, bölcsődék, munkás- és diákszállók, illetve a velük azonos besorolású egyéb építmények úsztatott padlószerkezeteibe építhetők be.
Austrotherm GRAFIT® L4összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Expandált polisztirol lépéshang-szigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Felhasználható mindazon épületek lépéshang-szigetelésére, melyekben a hasznos teher nem haladja meg a 4,0 kPa-t.
Austrotherm AT-N150összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Nagy terhelésre igénybevehető polisztirol hőszigetelő lemez. Járható lapostetők, terasztetők, tetőparkolók, ipari padlók, járműterhelésnek kitett padlók, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós elemek is készülnek.
Austrotherm Magastető hőszigetelő elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az expandált polisztirolhab tartósan jó méretstabilitása, könnyű alakíthatósága révén jól alkalmazható az olyan, nem tipizálható szerkezetek hőszigetelésére is, mint a magastetők szarufák közötti része.