Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél teherhordó trapézlemez 
Drénezés szerkezetei 
EPS (akusztika) 
EPS hőszigetelés 
Felületszivárgók 
Polietilén 
Víztartó-vízelvezető rétegek 
XPS hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Tervezők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

austrotherm-hoszigeteloanyaggyarto-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 54)

Anyagok összehasonlítása
Austrotherm Padlapösszehasonlítás4 400 Ft
/m2 + Áfa
A Padalp padló hősszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig faforgácslap. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére.
Austrotherm XPS® TOP 50 13-20 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS® TOP 50 extrudált polisztirolhab alkalmas fordított rétegrendű, különlegesen nagy terhelésű parkoló-tetők, padlószerkezetek hőszigetelésére.
Austrotherm GRAFIT® L5összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Expandált polisztirol lépéshang-szigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Felhasználható mindazon épületek lépéshang-szigetelésére, melyekben a hasznos teher nem haladja meg az 5,0 kPa-t.
Austrotherm XPS® 50összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS® TOP 50 exrudált polisztirolhab alkalmas fordított rétegrendű, különlegesen nagy terhelésű parkoló-tetők, padlószerkezetek hőszigetelésére.
Austrotherm AT-N30összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel nem lép fel, így például födémekben, burkolattal védetten, vagy könnyűszerkezetes falakban. A termék felhasználható épületek közötti dilatáció kialakítására is.
Austrotherm Íves homlokzati hőszigetelő elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Íves homlokzatokra a megfelelő alakúra vágott AUSTROTHERM AT-H80 homlokzatszigetelő lemezt kell alkalmazni. A táblák belső íve megegyezik a fal külső oldalának görbületével, így az elemeket pontosan lehet felragasztani.
Austrotherm Magastető hőszigetelő elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az expandált polisztirolhab tartósan jó méretstabilitása, könnyű alakíthatósága révén jól alkalmazható az olyan, nem tipizálható szerkezetek hőszigetelésére is, mint a magastetők szarufák közötti része.
Austrotherm XPS® TOP 50 5-6 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS® TOP 50 extrudált polisztirolhab alkalmas fordított rétegrendű, különlegesen nagy terhelésű parkoló-tetők, padlószerkezetek hőszigetelésére.
Austrotherm AT-L4összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM AT-L4 lemez mindazon épületeknél használható a padlók lépéshang-szigetelésére, ahol a hasznos teher értéke a 4,0 kN/m2-nél nem nagyobb. Így például tantermek, előadótermek, üzletek, éttermek, múzeumok, színházak.
Austrotherm LejtéskorrekcióösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Egyedi kialakítású expandált polisztirolhab idomok. Lejtésmentes vápákban a megfelelő lejtésviszonyok kialakítására alkalmazható.