Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél teherhordó trapézlemez 
Drénezés szerkezetei 
EPS (akusztika) 
EPS hőszigetelés 
Felületszivárgók 
Polietilén 
Víztartó-vízelvezető rétegek 
XPS hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Tervezők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

austrotherm-hoszigeteloanyaggyarto-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 54)

Anyagok összehasonlítása
Austrotherm Padlapösszehasonlítás4 400 Ft
/m2 + Áfa
A Padalp padló hősszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig faforgácslap. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére.
Austrotherm AT-L2összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM AT-L2 lépéshangszigetelő lemez a lakóépületek, irodák szállodák, kórházak, iskolák, bölcsődék, munkás- és diákszállók, illetve a velük azonos besorolású egyéb építmények úsztatott padlószerkezeteibe építhetők be.
Austrotherm Koszorú hőszigetelő elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Bennmaradó zsaluzatként a hőszigetelésről is gondoskodik. Az elemeket apripur ragasztóval kell a fal felső síkjára ragasztani. A ragasztó megszilárdulása után a betonozás elvégezhető.
Austrotherm XPS® TOP P 13-20 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az érdesített felületű XPS® TOP P exrudált polisztirolhab homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására alkalmazható. Az érdesített felület a ragasztóanyag fokozott tapadását teszi lehetővé.
Austrotherm Magastető hőszigetelő elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az expandált polisztirolhab tartósan jó méretstabilitása, könnyű alakíthatósága révén jól alkalmazható az olyan, nem tipizálható szerkezetek hőszigetelésére is, mint a magastetők szarufák közötti része.
Austrotherm Kasírozott hőszigetelésösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A termék a hegeszthető bitumenes lemezekkel készülő lapostető csapadékvíz elleni szigetelésének aljzataként alkalmazható. A csupaszlemez megvédi a közvetlen lánghatástól a polisztirolhab hőszigetelést.
Austrotherm XPS® TOP P 7-12 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az érdesített felületű XPS® TOP P exrudált polisztirolhab homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására alkalmazható. Az érdesített felület a ragasztóanyag fokozott tapadását teszi lehetővé.
Austrotherm AT-N200összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Különlegesen nagy terhelésnek kitehető polisztirol hőszigetelő lemez. Járható lapostetők, terasztetők, zöldtetők, tetőparkolók, járműterhelésnek kitett padlók, ipari padlók, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós elemek is.
Austrotherm Technológiai szigetelésösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Úsztatott padlók készítésénél a hőszigetelő, illetve lépéshang-szigetelő lemez és az úszó betonréteg közé,a hő- illetve hanghidak elkerülése érdekében.
Austrotherm AT-N150összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Nagy terhelésre igénybevehető polisztirol hőszigetelő lemez. Járható lapostetők, terasztetők, tetőparkolók, ipari padlók, járműterhelésnek kitett padlók, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós elemek is készülnek.