Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél teherhordó trapézlemez 
Drénezés szerkezetei 
EPS (akusztika) 
EPS hőszigetelés 
Felületszivárgók 
Polietilén 
Víztartó-vízelvezető rétegek 
XPS hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Tervezők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

austrotherm-hoszigeteloanyaggyarto-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 54)

Anyagok összehasonlítása
Austrotherm Padlapösszehasonlítás4 400 Ft
/m2 + Áfa
A Padalp padló hősszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig faforgácslap. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére.
Austrotherm Kasírozott hőszigetelésösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A termék a hegeszthető bitumenes lemezekkel készülő lapostető csapadékvíz elleni szigetelésének aljzataként alkalmazható. A csupaszlemez megvédi a közvetlen lánghatástól a polisztirolhab hőszigetelést.
Austrotherm ZENITösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM ZENIT® speciális formahabosított hőszigetelő elem, amely alkalmas fordított rétegrendű lapostetők hőszigetelésére és kiegészítő hőszigetelésként kettős hőszigetelésű (duó) tetőknél külső oldali hőszigetelésre.
Austrotherm OÁZISösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Formahabosított expandált polisztirol elem, amely különösen alacsony vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága révén alkalmazható zöldtetők vízelvezető, vízmegtartó és hőszigetelő rétegekén.
Austrotherm AT-L2összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az AUSTROTHERM AT-L2 lépéshangszigetelő lemez a lakóépületek, irodák szállodák, kórházak, iskolák, bölcsődék, munkás- és diákszállók, illetve a velük azonos besorolású egyéb építmények úsztatott padlószerkezeteibe építhetők be.
Austrotherm Oszlop-csőhéj hőszigetelésösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
AT-H80 homlokzat hőszigetelő lemezből kivágott fél csőhéj, ami a szükséges vastagságban biztosítja a megfelelő hővédelmet. Az elemeket a homlokzati hőszigetelő rendszerek ragasztótapaszával kell az oszlopra felragasztani, majd erre felhordani a rendszer többi elemét.
Austrotherm XPS® TOP 50 13-20 cmösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS® TOP 50 extrudált polisztirolhab alkalmas fordított rétegrendű, különlegesen nagy terhelésű parkoló-tetők, padlószerkezetek hőszigetelésére.
Austrotherm AT-N200összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Különlegesen nagy terhelésnek kitehető polisztirol hőszigetelő lemez. Járható lapostetők, terasztetők, zöldtetők, tetőparkolók, járműterhelésnek kitett padlók, ipari padlók, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós elemek is.
Austrotherm AT-N100összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel.Pl: lapostetők, padlók,födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek.
Austrotherm XPS® 30összehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A XPS®30 alkalmas fordított rétegrendű lapostetők, különösen nagy terhelésnek kitett padlószerkezetek, légrés nélküli kétrétegű falak hőszigetelésére, illetve magastetők szarufák fölött elhelyezett hőszigetelésként.