Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Fagyapot 
Fagyapot (akusztika) 
Fagyapot válaszfal elem 
Kőzetgyapot ( akusztika) 
Kőzetgyapot hőszigetelés 
Üveggyapot ( akusztika) 
Üveggyapot hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

knauf-insulation által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 57)

Anyagok összehasonlítása
Tektalan-C2összehasonlítás4 048 Ft
/m2 + Áfa
Kétrétegű kompozit építőlap, egy réteg nem éghető kőzetgyapot hőszigetelő táblával és egy réteg cementkötésű Heraklith fagyapottal. Felhasználási területek: Homlokzatok, födémek, garázsok, alulról hűlő födémek hő- és hangszigetelése.
Nobasil FRKösszehasonlítás1 050 Ft
/m2 + Áfa
Az FRK anyagok szerelt és átszellőztetett homlokzatrendszerek külső oldalának hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére, illetve könnyű panelfalak kitöltésére alkalmazandók. Kiváló páraáteresztő, üvegfátyol kasírozással.
Heratekta C2összehasonlítás2 941 Ft
/m2 + Áfa
Kétrétegű kompozit építőlap, egy réteg polisztirol hab hőszigetelő táblával és egy réteg cementkötésű Heraklith fagyapottal. Felhasználási területek: Homlokzatok, födémek, garázsok, alulról hűlő födémek hő- és hangszigetelése.
Classic 035 (ECOSE)összehasonlítás550 Ft
/m2 + Áfa
Teljes keresztmetszetében hidrofóbizált többfunkciós, kasírozatlan hő- és hangszigetelő üveggyapot tekercs.Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk
TP 115 (ECOSE)összehasonlítás320 Ft
/m2 + Áfa
Belső terek hő- és hangszigetelésére használható kasírozatlan üveggyapot tábla.Főleg válaszfalak hő- és hangszigetelésre A 625 mm-es szélességű méretének köszönhetően kiválóan alkalmazható gipszkarton válaszfalak közbenső szigetelésére a profilok közé
TI 140 U (Unifit 039)összehasonlítás600 Ft
/m2 + Áfa
Belső terek hő- és hangszigetelésére használható kasírozatlan üveggyapot tekercs.Ferde tetők (tetőtér beépítés) szigeteléséhez ajánljuk. A szigetelőanyagot a szarufák közé kell illeszteni.
TP-KD 430 (ECOSE)összehasonlítás936 Ft
/m2 + Áfa
Többfunkciós, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált, fehér (egyedi rendelésre fekete) üvegfátyollal kasírozott üveggyapot hő-és hangszigetelő tábla. Légréses (átszellőztetett) homlokzatokhoz, légrés nélküli (magszigetelt) homlokzatokhoz, belső előtétfalaknál akusztikai szigetelésként ajánljuk.
Heratekta C3összehasonlítás2 240 Ft
/m2 + Áfa
Háromrétegű fagyapot építőlap, polisztirol hab hőszigetelő maggal, kétoldali cementkötésű Heraklith fagyapot fedőréteggel.Alkalmazási terület:Homlokzatok,födémek,garázsok hőszigetelésére, bennmaradó zsaluzatként hőhidak kiküszöbölésére, alulról hűlő födém
TI 135 U (Unifit 035)összehasonlítás618 Ft
/m2 + Áfa
Belső terek hő- és hangszigetelésére használható kasírozatlan üveggyapot tekercs.Ferde tetők (tetőtér beépítés) szigeteléséhez ajánljuk. A szigetelőanyagot a szarufák közé kell illeszteni.
Classic 037 (ECOSE)összehasonlítás390 Ft
/m2 + Áfa
Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált üveggyapot hő- és hangszigetelő tekercs. Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk