Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél lemez 
Acél teherhordó trapézlemez 
Acél tetőfedő lemezek 
Ásványgyapot töltetű tetőpanel 
Bevonatos 
Cserepes lemez 
Polisztirol töltetű tetőpanel 
PUR/PIR töltetű tetőpanel 
Síklemez 
Szendvicspanel 
Tetőfedő segédanyagok- tetőtartozékok 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

lindab-epitoipari-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 12)

Anyagok összehasonlítása
LINDAB tömör és perforált gerincű LTP 150/1,0 trapézszelvényű tartószerkezeti elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
LTP 150/1,0 trapézlemezből, 0,6mm Alutrix 600 párafékező fóliából, 2x8cm lépésálló kőzetgyapotból (Rockwool, Dachrock, testsűrűség:160 kg/m2) és 2x4 mm bitumenes vízszigetelő lemezből álló rétegrend.
Lindab Topline cserepeslemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Lindab Topline® cserepeslemez a hagyományos cseréptetők megjelenését idéző egyedi svédacél tető. Hazai gyártással készül méretre egyedileg az Ön épületére, ezáltal gyors kivitelezés, könnyű szerelés és környezetbarát megvalósítás jellemzi. Kicsi az önsúlya, ezért lehet könnyített a tetőszerkezet és stabil, időtálló, megbízható a svédacél alapanyagának köszönhetően. Felújításokhoz a korábbi tető megbontása nélkül alkalmazható.
Tetőbiztonsági rendszer: ProtectlineösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A Lindab teljes körű tető biztonságtechnikai rendszert fejlesztett ki. A rendszer egyrészt a télen a tetőről lecsúszó hótömeget akadályozzák meg (csöves hófogók, hórácsok), másrészt a tetőn illetve magas falon folyó munka és közlekedés (tetőjárda, fali- és tetőlétra) biztonságosabbá tételét nyújtják, hiszen a bádogosok, kéményseprők, ingatlan-karbantartók gyakran megfordulnak a tetőn esőben, hóban és szélben.
Lindab PLX síklemezes korcolt tetőösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A Lindab síklemezes, PLX korcolt fémtetők formailag és színvilágában is nagyon jól illeszthetőek modern, minimális stílusú épületekhez, otthonokhoz, de hagyományos nyeregtetőkre és kontyolt tetőkre is tökéletes, különleges megoldást kínálnak. A fémlemez időtlen, jól alakítható és exkluzív tetőfedő anyag, amelyet évszázadok óta használnak.
Csarnok-burkolatok: szendvicspanelekösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A Lindab szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak, illetve tetőinek térelhatárolására szolgálnak. A Lindab panelek belső hőszigetelő anyaga igény szerint kétfajta lehet, a panelek zártcellás PUR-hab vagy nagyobb fajsúlyú kőzetgyapot töltettel készülnek. Az acél fegyverzet statikailag meghatározott vastagsággal és az igényeknek megfelelő színű bevonattal, a szállítás közbeni sérülések elkerülése érdekében fólia védelemmel készülnek.
LINDAB tömör és perforált gerincű LTP 85/0,75 trapézszelvényű tartószerkezeti elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
LTP 85/0,75 trapézlemezből, 0,25 mm párafékező fóliából, 2x8cm lépésálló kőzetgyapotból (Rockwool, Dachrock, testsűrűség:160 kg/m2) és 1,5mm PVC vízszigetelésből álló rétegrend.
Lindab Topline Roca - kőzúzalékos cserepeslemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Rustica egy hagyományos megjelenésű tetőforma, amely nagyszerű választás e stílusban tervezett házakhoz és felújításokhoz, valamint tájvédelmi körzetbe épülő vagy épített házakhoz. A Lindab Roca egyesíti az acél magas mechanikai ellenálló képességét, rugalmasságát és alakíthatóságát az Alucink bevonat által nyújtott hosszú élettartammal. Természetes megjelenésű hatását a kőzúzalékos bevonatnak köszönheti.
Lindab SRP Click síklemezes előkorcolt tetőösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Síklemezes tető - örökké stílusos, divatos elegáns tető! Elkészíthető előkorcolt Lindab Click profilból, amely az egyik leggyorsabban kivitelezhető tető vagy lehet hagyományos, korcolt tető lágy lemezből, amely egy klasszikus művészi tetőt eredményez. Tökéletes választás számos tetőtípusra és maximálisan környezetbarát.
Csarnok-burkolatok: Coverline trapézlemezek, magasprofilok, szendvicspanelekösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Coverline termékcsalád profilozott lemeztermékeket, hozzá tartozó kiegészítőket, és ezek alkalmazására kifejlesztett burkolati rendszereket foglal magába.A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető- és oldalfalburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott acél a korrózió megelőzése érdekében.
LINDAB tömör és perforált gerincű LTP 150/0,88 trapézszelvényű tartószerkezeti elemösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
LTP 150/0,88 trapézlemezből, 0,2mm párafékező fóliából, 2x8cm lépésálló kőzetgyapotból (Rockwool, Dachrock, testsűrűség:160 kg/m2) és 1,5mm PVC vízszigetelésből álló rétegrend.