Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Acél lemez 
Acél teherhordó trapézlemez 
Acél tetőfedő lemezek 
Ásványgyapot töltetű falpanel 
Ásványgyapot töltetű tetőpanel 
Cserepes lemez 
Polisztirol töltetű falpanel 
Polisztirol töltetű tetőpanel 
Szendvicspanel 
Trapézlemez 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kereskedők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

metal-sheet-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 17)

Anyagok összehasonlítása
PIR Fal szendvicspanel – normál csatlakozásösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő habból és az azt körbezáró fegyverzetből áll. Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt fal építéséhez.
Szinuszos cserepeslemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A szinuszos cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel a cserepeslemez horganyzott színes acélból készül, így a cserepeslemez könnyű és könnyen szerelhető a tetőre.
137-es Teherhordó trapézlemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A 137 mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. Különböző anyagvastagságban gyártjuk, hogy a beépítési igényeknek meg tudjunk felelni.
40-es trapézlemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A 40-es trapézlemez erősebb, mint a 20-as trapézlemez, mert bordamagassága 40mm és a négy borda között két-két mikroborda van kialakítva. Az erős profil lehetővé teszi, hogy akár 6 méter hosszú lemezt gyártsunk le, így egy hoszabb tetőt egy táblával le lehet fedni a gerinctől az ereszcsatornáig.
153-as Teherhordó trapézlemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A 153 mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. Különböző anyagvastagságban gyártjuk, hogy a beépítési igényeknek meg tudjunk felelni.
Ásványgyapot szigetelésű tetőpanelösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
Az ásványgyapot jó tűzállósága miatt kiváló szigetelő anyag a szendvicspanel magjához. A szigorú tűzvédelmi előírásoknak is megfelelő ásványgyapot szendvicspanel kiváló burkolóanyag raktárépületek, ipari és gazdasági épületek oldalfalára és tetejére.
75-ös Teherhordó trapézlemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A 75 mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. Különböző anyagvastagságban gyártjuk, hogy a beépítési igényeknek meg tudjunk felelni.
38-as trapézlemezösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A 38-as trapézlemez erősebb, mint a 20-as trapézlemez, mert bordamagassága 38 mm és az 5 borda között egy-egy mikroborda van kialakítva. Az erősebb profil lehetővé teszi, hogy akár 8-10 méter hosszú lemezt gyártsunk le, így egy hoszabb tetőt egy táblával le lehet fedni a gerinctől az ereszcsatornáig
PIR Tető szendvicspanelösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő habból és az azt körbezáró fegyverzetből áll. Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető építéséhez.
Polisztirol töltetű falpanelösszehasonlításÁr: Kérjen
árajánlatot!
A polisztirol szendvicspanelt könnyűszerkezetes épületek és csarnokok oldalfalához, térelválasztó falakhoz széles méretválasztékkal gyártjuk. A polisztirol szendvicspanel méretválasztéka megfelel a jelenlegi építkezési szokások által támasztott igényeknek.