Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Kőzetgyapot ( akusztika) 
Kőzetgyapot álmennyezet 
Kőzetgyapot hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

rockwool-hungary-kft által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 48)

Anyagok összehasonlítása
ROCKWOOL RST szegélycsíkösszehasonlítás127 Ft
/fm + Áfa
A falak mentén körbe helyezzünk el szegélycsíkot (pl. ROCKWOOL RST). A szegélycsíknak futtassuk neki a lépéshangszigetelést, az aljzatbetont, és a burkolatot. Csak a burkolat elkészülte után vágjuk le a felesleges részt.
ROCKWOOL Frontrock RP-PTösszehasonlítás660 Ft
/m2 + Áfa
Egyrétegű (homogén) vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lemez. Épületek homlokzatának neméghető, páraáteresztő hő-, és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására.
ROCKWOOL Larock 40 ALSösszehasonlítás775 Ft
/m2 + Áfa
Szellőző- és klímacsatornák, épületgépészeti vezetékek hőszigetelése Alufólia kasírozású kőzetgyapot lamell
ROCKWOOL Pipoösszehasonlítás631 Ft
/fm + Áfa
A Pipo teljes keresztmetszetében víztaszító kõzetgyapot lemezből fűrészeléssel kialakított, csupasz csőhéj. Alkotója mentén felhasított hengergyűrű alakjának köszönhetően a csővezetékre gyorsan, egyszerűen felcsúsztatható. Könyökök és más idomelemek egyszerűen, késsel kialakíthatók a Pipo csőhéjból.
ROCKWOOL Rockfall attikaékösszehasonlítás368 Ft
/fm + Áfa
Névleges testsűrűség: 165 kg/m3
ROCKWOOL Conlit Steelprotect Board ALUösszehasonlítás2 430 Ft
/m2 + Áfa
Acélszerkezetek, szellőző és klímacsatornák, vasbeton födémek tűzvédelmét biztosító, kőzetgyapotból és tűzálló ragasztóból álló rendszer fő alkotóeleme. A CONLIT Steel protect Board ALU tűzvédelmi csőhéj üvegszál-háló erősítésű alufóliával van kasírozva.
ROCKWOOL Durockösszehasonlítás2 900 Ft
/m2 + Áfa
Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, két rétegű (inhomogén), csupasz kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget (Fp≥ 650N) és lépésállóságot kölcsönöz.
ROCKWOOL Airrock LD (RP-V)összehasonlítás526 Ft
/m2 + Áfa
Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, könnyű, csupasz kőzetgyapot lemez. (LD = Low Density, kis testsűrűség). Különösen kedvező az alkalmazása magasabb akusztikai, tűzvédelmi követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak betéteként.
ROCKWOOL Techrockösszehasonlítás1 186 Ft
/m2 + Áfa
Ásványi szálas kőzetgyapotból készült gépészeti, technológiai szigetelő lemez, csupasz vagy ALU kasírozott kivitelben. Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. A Techrock és Techrock ALU lemezek alkalmasak ipari tárolók, kazánok és hõcserélõk, melegvíztárolók, turbinák, szögletes keresztmetszetű légcsatornák, valamint sík felületek zajcsökkentõ szigetelésére.
ROCKWOOL Airrock ND (RAF)összehasonlítás515 Ft
/m2 + Áfa
Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez. (ND = Normal Density, normál testsűrűség). Felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott.