Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Égetett agyag cserép 
Hódfarkú cserép 
Hornyolt 
Nagyformátumú sajtolt 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kereskedők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

tondach-magyarorszag-zrt által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 17)

Anyagok összehasonlítása
Palotásösszehasonlítás203 Ft
/db + Áfa
A mediterrán stílussal ötvöződő Palotás Ezüst és Palotás Bronz a korábbiaktól eltérő szín- és formavilágot visz a hétköznapokba. A Palotás Ezüst felülete fekete-fehér fröcskölést kap, míg a Palotás Bronz sárga-barna színű mintázattal állítják elő. Magas m
Csárdásösszehasonlítás177 Ft
/db + Áfa
A CSÁRDÁS kerámia tetőcserép sajtolt technológiával készülő, dupla hornyolású tetőcserép. A dupla hornyoknak köszönhetően a CSÁRDÁS biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé. A CSÁRDÁS klasszikus megjelenésű, nyugodt rajzolatú tetőcserép.
Twistösszehasonlítás291 Ft
/db + Áfa
A harmóniát sugárzó TWIST-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felületkialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről akár tetőfelújításról.
Csornai Hódfarkú 19x40összehasonlítás132 Ft
/db + Áfa
Húzott kerámia tetőcserép. A Hódfarkú kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok (vápa, ökörszemablak, élgerinc, kör alaprajzú tornyok) kialakítására, egy látványosabb építészet megteremtésére.
Rumbaösszehasonlítás291 Ft
/db + Áfa
A lágy, ívelt felületű RUMBA mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. A RUMBA-fedés lakályosságot és temperamentumos életstílust sugall.
Hódfarkú szegmensvágássalösszehasonlítás132 Ft
/db + Áfa
A HÓDFARKÚ SZEGMENSVÁGÁSÚ kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok (vápa, ökörszemablak, élgerinc, kör alaprajzú tornyok) kialakítására, egy látványosabb építészet megteremtésére.
Csornai Hódfarkú 18x38összehasonlítás132 Ft
/db + Áfa
Szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok (vápa, ökörszemablak, élgerinc, kör alaprajzú tornyok) kialakítására, egy látványosabb építészet megteremtésére.
Tangó +összehasonlítás291 Ft
/db + Áfa
A TANGÓ+ XXL prémium kerámia tetőcserép a TONDACH legfrissebb újdonsága, mely kiemelkedő minőségű alapanyagból készül. Ez a tetőcserép ötvözi a nagy formátum és az igen népszerű és felújításokhoz gyakran használt TANGÓ tetőcserép előnyeit. Új építésekhez
Keringőösszehasonlítás182 Ft
/db + Áfa
Sajtolt technológiával készülő, dupla hornyolású tetőcserép. A dupla hornyoknak köszönhetően a KERINGŐ biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé.
Polkaösszehasonlítás192 Ft
/db + Áfa
Sajtolt technológiával készült, dupla hornyolású tetőcserép. A dupla hornyoknak köszönhetően a POLKA biztos, jól záródó tetőfedést tesz lehetővé. Felülete egyszerű, nyugodt rajzolatú.