Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szűrés anyagnévre

Anyagtípus

Kőzetgyapot hőszigetelés 
Üveggyapot ( akusztika) 
Üveggyapot hőszigetelés 
XPS hőszigetelés 

Felhasználási területek

Gyártó cégek

Kivitelezők

Kereskedők

Összehasonlítás leírása:Válassza ki a jobb oldali anyaglistából azokat a termékeket amelyeket össze szeretne hasonlítani, majd kattintson a felső sávban található zöld színű "Anyagok összehasonlítása" gombra.

ursa-salgotarjani-uveggyapot-zrt által gyártott anyagok listája

Anyagok listája (Összes anyag: 36)

Anyagok összehasonlítása
URSA TEPösszehasonlítás882 Ft
/m2 + Áfa
Felhasználható talajon fekvő padlók és pincefödémek hőszigetelésére, közbenső födémek úsztatott rétege alatt kopogó- és léghanggátlásra. Alkalmazható: melegpadló, hidegpadló burkolat és padlófűtés esetén.
URSA TWP SILENTIOösszehasonlítás445 Ft
/m2 + Áfa
Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető termék, mely kiválóan alkalmas tetőtér beépítések, könnyűszerkezetes épületek, szerelt válaszfalak akusztikai szigetelésére hangelnyelési és hanggátlási célból.
URSA FDP 5összehasonlítás1 418 Ft
/m2 + Áfa
Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthetõ, alkalmazható alulról hűlő födémek hőszigetelésére. Felhasználható: klímacsatornák, akusztikus födémek és falak szigetelésére
URSA PURE 39 RN SILVERösszehasonlítás550 Ft
/m2 + Áfa
Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, kiválóan alkalmas tetőtér-beépítések, könnyűszerkezetes épületek, kéthéjú tető- és falszerkezetek, nem terhelhető gerendás födémek hő- és hangszigetelésére. Kasírozatlan termék. Tűzvédelmi
URSA DF 37 OPTIMUMösszehasonlítás475 Ft
/m2 + Áfa
Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, kiválóan alkalmas tetőtér-beépítések, könnyűszerkezetes épületek, nem terhelhető gerendás födémek és álmennyezetek feletti hőszigetelésre. Kasírozatlan termék.
URSA TWF1összehasonlítás380 Ft
/m2 + Áfa
Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető. Alkalmazható akusztikai szigetelésként hangelnyelési célokra, az áramlási ellenállás nagyobb, mint 5 kPa·s/m2.
URSA KDP 2összehasonlítás1 095 Ft
/m2 + Áfa
Felhasználhatók bármilyen magasságú szellőztetett vagy magszigetelésű homlokzatok és alulról hűlő födémek hőszigetelésére, burkolattartó segédváz közé beszorítással, vagy pontonkénti mechanikus rögzítéssel. A víztaszító adalékanyagok alkalmazásával nedvességfelvétele minimális.
URSA FKP 39összehasonlítás515 Ft
/m2 + Áfa
Az URSA FKP 39 felhasználható könnyűszerkezetes épületek, valamint bármilyen magasságú szellőztetett vagy magszigetelésű homlokzatok burkolattartó hő és- hangszigetelésére segédváz közé beszorítással, vagy pontonkénti mechanikus rögzítéssel, csupasz felületi megjelenéssel.
URSA SF 35összehasonlítás765 Ft
/m2 + Áfa
Nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető termék, mely kiválóan alkalmas tetőtér beépítések, könnyűszerkezetes épületek, nem terhelhető gerendás födémek és álmennyezetek hő- és hangszigetelésére. Öntartó filc, a beépítés folyamán rögzítést nem igényel
URSA DF 42 (DF 42-h) PRACTICösszehasonlítás296 Ft
/m2 + Áfa
Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, kiválóan alkalmas tetőtér-beépítések, könnyűszerkezetes épületek, nem terhelhető gerendás födémek és álmennyezetek feletti hőszigetelésre. Tetőtér beépítésnél a szarufák közötti réteget “Z