Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Bemutatkozunk

Tisztelt Látogató!

Majdnem napra pontosan egy évre, a kitvalasszak.com portálunk indulását követően (2011. október 31.) útjára indítottuk a „testvér” portált, mitvalasszak.com elérhetőséggel. Az új oldal is követi az elkezdett utat, a szakma iránti elkötelezettség, objektivitás és a független véleménynyilvánítás terén.

Néhány érv, az új portál megalkotása mellett.
- építőanyagok eddig sehol nem alkalmazott és rendszerezett megjelenítése, felhasználói igények figyelembe vételével, közérthető, könnyen kezelhető módon
- az anyagok műszaki és logisztikai paraméterek szerint összehasonlíthatók, melyek segítségével megalapozottabb döntést tud hozni a megrendelő
- gyors, egyszerű ajánlatkérő rendszer
- rendszerezett formában nyújt segítséget az érdeklődőnek a reá zúduló információ áradat közepette
- olyan anyagok is megjelenhetnek színvonalas szakmai környezetben, amelyek eddig nem, vagy csak nehézkesen jutottak el a felhasználóig.
- rendszerelvű gondolkodás elősegítése
- az építőiparban résztvevők és az érdeklődők szakmai kultúrájának segítése

A szándék egyértelmű. Segíteni a szakmailag felkészült, megbízható és korrekt áron vállalkozó, valamint értéket teremtő szolgáltatókat. Amennyiben egyet ért törekvéseinkkel, segítse munkánkat észrevételeivel és csatlakozzon a portálhoz!

Tisztelettel: Hoffmann Pál